Bilder fra de siste ukers hendelser

Det begynte med dugnad for å tømme uteboder og garasje som må rives for å få plass til to hus. Det andre huset bygger min bror og hans familie. Deler av inngangsparti på eksisterende hus må også rives, og derfor fjernet vi takstein som lå under mye, tung snø…

 

 

 

 

 

Dessverre måtte noen flotte trær hugges… Det var en trist, men vi skal plante nye trær på tomten så snart det er klart for det. Vi hadde inne en veldig flink trehugger MED forsikring!!!! Dette er definitivt arbeid man får proffe med forsikring til å gjøre, ellers kan det blir dyrt hvis man drar med seg ledninger eller skader noe….. Vi benyttet trefellingsspesialisten Pål-Erik Sleire Engedahl, tlf: 988 544 85. Veldig fornøyd med han. En furu, to mindre gran (til venstre) og en blodbøk (til høyre) ble til store hauger med ved.

Bøk

Furu og to gran

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til venstre er furu på vei ned, og til høyre en av vedhaugene våre:

Furu på vei ned

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så begynte rivingen:

 

 

 

 

 

 

 

Geomatikk oppmåling

På bildet til høyre har Geomatikk vært inne og stukket ut hjørnene på husene.

 

 

 

 

 

I kveld har graveentreprenøren dobbeltmålt alle hjørner og høyder, så i morgen starter gravingen på vårt hus. Mye masse skal benyttes på tomten for å få en flat plen neste sommer.

Til venstre vises et hjørne på et av de kommende husene. Til høyre er de siste restene fra utebodene og garasjen, eller carporten om man vil, på vei bort fra eiendommen etter 50 år i tjeneste…… Fjernet av pigger’n som ligger i forgrunnen.


This entry was posted in De grunnleggende valgene and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *