Kjøkkenvifte

Kjøkkenvifte er montert. Den er ikke koblet på balansert ventilasjonsanlegget, siden de fleste har anbefalt oss å ta utkaste rett ut. Årsaken er at matfett lager plunder og heft i anlegget. Man kan også få en mekanisme som stopper det balanserte anlegget når kjøkkenviften starter, slik at ikke den skal forstyrre reguleringen. Vi får se om vi monterer noe sånt etterhvert.

Siden vi har åpen kjøkkenløsning er det viktig for oss å ha en bra kjøkkenvifte. Det vil si en vifte med bra motor, og lavt støynivå. Med bra motor mener jeg en vifte som effektivt får ut matlukten, og som har flere nivåer slik at man ikke alltid må benytte maks motorstyrke. I tillegg ønsket vi en vifte som så fin ut. Disse kriteriene gjør ofte en vifte veldig dyr, men heldigvis prioriterte vi Røros Metall standen på bygg reis deg messen. Her hadde de knallgode tilbud, og vi kjøpte vifte både til vårt kjøkken og utleiedelen.

Modellen vi valgte var hvit mirror, og noen tips om ventilasjon på kjøkken finner du her.

Bildet under viser kjøkkenviften ferdigmontert, og testet med skjøteledning fra byggestrøm. Vegg og tak i hele første etasje har vi malt ferdig, slik at vi slipper å male rundt hetten. Innlegg om malearbeidene følger.

Kjøkkenvifte ferdig montert

 


This entry was posted in Innendørs løsninger. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kjøkkenvifte

  1. Pingback: Rullestillas for malearbeider med stor høyde | Vi bygger hus i massivtre

  2. Pingback: massivtre, glass beskyttelse over kjøkkenbenk | Vi bygger hus i massivtre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *