Maling pågår

Maling pågår for fult i helgen. Vi har leid inn hjelp til å sparkle gipsplatene, siden dette er vanskelig å få pent, men ellers maler vi massivtre elementene, og gipsplatnene selv.

Trapperommet i massivtre er en utfordring å male, siden det er så høyt under taket. Vår nyinnkjøpte multistige fra Biltema ordner ikke den saken, så derfor har vi fått tak i et rullestillas. Men ellers har multistigen gjort malearbeidene en del lettere, spesielt i taket, og en slik stige kan vi bruke til mye annet senere. Prisen hos Biltema er 300 kroner lavere enn hos Maxbo, for samme produkt.

I trapperommet har vi leid rullestillas fra Ramirent. Prisen var 750 kroner for 6 dager inkl. bringing og henting. Så det var en bra pris. OPPDATERT: Prisen var selvfølgelig ikke 750 kroner for alt, det var for henting eller bringing……… 144 kr for leie, 770 kroner levering og 770 kroner retur….. Men fint i trappen ble det.

Under er bildet av stillaset på plass. Nå har vi pusset litt og støvsugd veggene, og er klare for å starte lasering med beis fra Livos.

Stillas fra Ramirent er satt opp i trapperommet

Legger også ved et bildet av maleren sparkelarbeid på gipsveggene. Skjøtene er ganske krevende så greit å få hjelp til dette.

Sparling av skjøtene mellom gipsveggene krever en med erfaring

Sist enda et bildet av våre fine fliser i første etasje, og kjøkkenviften vår.

 

Fliser og kjøkkenvifte på plass


This entry was posted in Innendørs løsninger and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Maling pågår

  1. Pia says:

    Ser bra ut! Det ble mye sparkling hos oss også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *