Tapwell og en liten oppdatering

Vi trives veldig godt i vårt nye massivtrehus! Det har vært ganske rolig de fire ukene vi har bodd her. Noen håndverkene innom, og de siste tingene faller på plass. Etter påske kommer graveren tilbake, og avslutter utearbeidene. Vi har bl.a. samlet på en del masse, som skal planeres utover.

Men når jeg opplever god kundeservice syntes jeg det fortjener et innlegg på bloggen, og derfor må tapwell få skryt. I et nytt hus skal vanvittig mye på plass, og utvalget er stort. Som all annen innredning sjekket vi mye rundt blandebatterier. Da vi oppdaget Tapwell fant vi både fine ting, og bedre priser enn for mye annet.

Vi kjøpte tre blandebatterier på badeeksperten.no. Det var to EVO70 til badet med pop up ventil, og en EVO185 med uttrekkbar slange til vaskerommet/bad. Til kjøkkenet fikk vi tak i et blandebatteri på kvik, som vi trodde var EVO185. Men da vi endelig fikk benkeplate og vask på plass, og rørleggeren skulle montere viste det seg at det var feil blandebatteri. Vi ringte Tapwell kl. 07.30 om morgenen, og fikk komme ut og bytte blandebatteriet til en EVO185 – uten ekstra kostnader, så det kaller jeg god kundeservice.


This entry was posted in Innendørs løsninger and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *