Kontrakt signert

I dag ble kontrakten med Montasje AS signert, og ordren blir sendt på mandag. Vi har benyttet Byggeblankett 3425. Denne er fin og bruke, fordi den gir deg alternativer til betalingsplan, bankgarantier, indeksregulering o.s.v. Den inkluderer mange ting det er lurt å huske på, og dette viser at entreprenøren er seriøs- når dette dokumentet blir benyttet.

Levering av massivtre elementene skjer i slutten av august, men mye å gjøre før den tid- med grunnmur og grøftegraving til EL, VVS og fiber. Montasje AS er veldig proffe, og betryggende å forholde seg til. De viste i dag 3D-tegninger av huset, med alle forsterkninger inntegnet (limtre, søyler og dragere). Montasje AS ønsket selv å utføre RIB beregninger. Dette hadde vi brukt tid og penger på allerede, både arkitekten og en RIB har holdt på med dette i timevis… Så greit å ha med seg når man sammenlikner pristilbud- hvem tar RIB-beregningene og hva koster det….?

På mandag kommer rørleggeren for å stikke ut føringsvei for VVS-rør, og for å starte arbeidet med varmepumpe på eksisterende hus. Deretter starter forberedelsene for grunnmursarbeidet. Det skal legges 30 – 40 cm singel under støpeplaten for isolasjon. Mer bildestoff i vente!

God helg!

p.s. Hvorfor vi bygger massivtre kan du se her: http://ragnhildmarie.com/hus-i-massivtre/


This entry was posted in Økonomi og anbud and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *