Belysning fra dmlights

Det har skjedd en hel del siden sist, men blitt lite tid til å oppdatere bloggen. Innlegg følger i 2012, men et kort innlegg om dmLights som jeg kom over da jeg søkte på deltalight.

Siden vi har massivtre etasjeskiller er det en del jobb å få felt inn spotter, og jeg fikk tidelig lyst på outfit U – spottene til Deltalight. Dessverre koster de MYE i Norge, men Deltalight er belgiske og de selger tydligvis ting gjennom dmLights som også har base i Belgia. Fikk tre forskjellige rabatter da jeg sendte en mail, og sa jeg skulle bestille et visst antall – og frakten er gratis når man overstiger 500 euro. Så jeg havnet på en tredjedel av prisen jeg hadde fått i Norge. I dag ble lampene levert på døren av UPS, og jeg kan jo ikke gjøre annet enn å anbefale dmlights på det sterkeste. Hadde også sett at de ble anbefalt på byggebolig.no og det var jo betryggende.

Det blir derfor halogen-spotter flere steder i huset. Dette er steder hvor man trenger godt lys i kortere perioder (gang, kjøkken, vaskerom), og det var vanskelig å finne fine LED-spotter som ikke var innebygget. I det siste har det kommet LED-pærer for spottene jeg har bestilt også, men de bruker faktisk mer energi (watt) enn tilsvarende halogen-pærer, og man må skifte transformator inne i spottene. Det ble for dyrt, men om noen år tipper jeg at det er bra LED-pærer som jeg kan sette rett inn i disse spottene.

Utebelysning skal selvfølgelig være LED – da dette står på store deler av døgnet. Veggbelysning skal ogsåvære LED, da det her er kommet masse fint – og det er viktig at alle lamper som kan berøres av små barnehender er LED – siden halogen blir varme. Alle i familien skal f.eks. ha de kule SEED lampene fra Northern Lighting på sengekanten. De fikk vi kjøpt på en venners venner kveld for over et år siden 🙂 Vi følger med på alle gode tilbud…

Under litt kjeldelig bildet av pakkene som kom på døren i dag.

Mye fint som snart skal monteres

To store pakkesker

To esker som rommer mye fint


This entry was posted in Energi - elektrisitet, Føringsveier i massivtre and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *