Kjellergulv

I kjelleren har vi tre forskjellige gulvtyper. I trapperommet har vi de samme flisene som i 1. etasje, fordi det gir en helhet. I utleiehybel har vi laminat fra Kronotex.

I bodene har vi betonggulv, og her har vi kjøpt inn olje for å behandle gulvet. Årsaken er at det ikke skal støve fra betongen. Noe vi har hørt kan bli et problem hvis det forblir ubehandlet.

Under er bildene fra leggingen av laminatgulvet. Bildene er tatt med mobiltelefonen, da jeg sliter med kameraet mitt igjen. Derfor fortsatt litt kornete bilder.

Aller først legger man på plast for å beskytte mot fuktigheten i betonggulvet. Plasten skal legges litt oppover veggene, så man er sikker på at det blir tett, og kuttes når gulvet er lagt. Skjøter må teipes nøye.

Så legger man på lydplater for å få et mykere gulv å gå på, og for å dempe trinnlyd.

Tilsist klikker man laminatplatene sammen. Enkelt å legge, men krever en ok sag for å kutte til plater. Spesielt hvis man ikke har rette vinkler i huset sitt..

Plast under laminaten

Lydplater

Lydplater over plasten

Dør inn til hybelen er gjort klar for branndør. Så vi følger alle forskrifter.

Gulv under dørterskelen

 

 

 

 

 


This entry was posted in Innendørs løsninger, Materialvalg (andre enn massivtre) and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *