Bestille sentralstøvsuger

Har nå mottatt sentralstøvsugerrør- etter bestilling av et komplett sentralstøvsugersystem på nettbutikken www.sentralstovsugerbutikken.no

Grunnen til ønske om sentralstøvsuger er inneklima. Alt støv samles i hoveddelen som står i kjelleren, og utluften blåses ut av huset. En vanlig støvsuger blåser luft ut i rommet du støvsuger. Nyere støvsugere har filtre med diverse teknologier for å hindre at støv blåses rett ut igjen, men jeg har mer tro på et sentralstøvsugersystem. Ikke bråker det når man støvsuger heller.

La merke til sentralstøvsugerbutikken for noen år siden, og etter å ha kontaktet de er jeg veldig fornøyd med servicen. Tiden var nå inne til å få tak i noen rør, og dermed fikk jeg tilsendt en rørpakke i posten – som inneholder dette. Jeg har bestilt rørpakken for 3 uttak, slik at jeg har et uttak i hver etasje + kjeller. I tillegg skal jeg ha feieluke på kjøkkenet og wally flex på vaskerom/ gang så det blir veldig enkelt å støvsuge raskt på stedene hvor det dannes mest smuss. Ekstra røravgreninger til disse to installasjonene var derfor med i rørpakken.

I neste uke starter rørlegger og elektriker med videre innendørsarbeider, og derfor er den fordel å få lagt inn sentralstøvsugerrørene samtidig.

 

 


This entry was posted in Miljø og inneklima, Sentralstøvsuger and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *