Status i midten av juli

Hei Kjære lesere! Takk for at dere følger bloggen min. Nå er det 50 innlegg om husbygging her, og vi er såvidt i gang med byggeprosessen. Nå blir det en pause i bloggingen frem til 1. august, fordi det er ferietid med dårlig internett. I tillegg har min fine laptop gjennom 6 år sviktet meg, og fokusfunksjonen på kamera mitt har sviktet. Men håper du leser innleggene mine så lenge, og kommer tilbake i august. Da skjer det veldig mye på byggeplassen. Den 11. august kommer etasjeskiller mellom kjeller og 1. etasje fra Martinsson massivtre i Sverige, og i månedsskifte august/ september kommer resten av massivtre elementene fra Nur-Holz i Tyskland (produksjonsstart 8. august i fabrikken) Har akkurat fått fine produksjonstegninger til godkjenning fra Montasje AS. Så det er spenneden alt som skjer på tegnebrettet også.

Hvis du har gode tips til PC og kamera som passer for en ivrig blogger må du gjerne sende en mail eller kommentere på dette innlegget. Her trenger jeg noen gode råd!

Under er noen bilder fra i dag. Jarl- en av de flinke og hyggelige snekkerne i 3-T har vært her og fjernet forskaling. Han har også tegnet opp markeringstreker slik at arbeidet med å sette opp reisverk for kjeller kan begynne. Etter at etasjeskilleren er montert 11. august, kommer firmaet som sørger for sprøytebetongen

Snitt av kjellergulvet vårt… Øverst et 6 cm tykt betonglag som har blitt veldig fint og jevnt. Ringmuren er delvis dekket av et 4 cm tykt XPS (trykkfast betong) lag.

Vakkert 🙂 Ringmuren i betong nederst. Delvis dekket av et lag med xps - trykkfast isolasjon- og betongsålen på 6 cm.

En fin og jevn betongsåle. Bildet viser også den foreløpige fordelingen av vannbåren varmerør.

Fin betong - dessverre dårlig fokus

Fin betong igjen.......

 

God sommer så lenge 🙂


This entry was posted in Terreng, graving og fundament. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *