Rørlegger og Velfac forsinker

Aaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrgggghhhhhh

Ønsker ikke å være en sinnablogger, og jeg tror at vi har vært veldig heldige etter byggestart.. Den over to år lange prosessen med en uerfaren arkitekt – før spaden gikk i jorda  – har jeg skrevet lite om. Siden arkitekten tegnet et kult (men altfor dyrt) hus, og jobbet “gratis” i flere måneder for å få prosjektet på rett kjøl igjen. Vi ble reddet av Jarle Aarstad i treteknisk og Håvar i 3-T Bygg AS.

Men nå er jeg ordentlig lei av rørleggerne som kommer innom byggeplassen, og fikser litt her og der, men som aldri gjør jobben ferdig. Dermed forsinker de snekkerne som skal lukke veggene, og maleren som skal sparkle gipsveggene.

I tillegg fikk vi i dag beskjed om at Velfac’s norske representant hadde oversett etterbestilligen vår av to vinduer. Den ble sendt og bekreftet for flere måneder siden, men var ikke oppfattet og dermed ikke satt i produksjon. To vinduer har til nå vært dekket med plast. Nå må vi lage en provisorisk isolering frem til de får levert i januar, slik at vi får kommet videre med malearbeidene, og får ordentlig varme i huset. Velfac er veldig populært blant arkitekter, men jeg hadde ikke valgt Velfac en gang til, fordi jeg ikke ser at de skiller seg ut verken på energi, utseende eller pris.

Men heldigvis mye positivt som skjer på byggeplassen også. En veldig effektiv og flink flislegger fra 3-T har flislagt omtrent hele første etasjen, og det meste av ytterkledningen er klart. Trappen kommer 17. desember, så da må gulv i både første og annen etasje være klare.

Vi har malt alle massivtre elementene i første etasje, og er såvidt i gang med annen etasje. Innlegg og bilder kommer.


This entry was posted in Vindu og ytterkledning, VVS og ventilasjon and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *