Aftenposten

Aftenposten har vært på besøk, og de har også innhentet mer informasjon fra Treteknisk. Så syntes det var en bra artikkel som fikk frem fordelene med Massivtre, og at miljø og inneklima er viktig.

Får en del spørsmål på e-post, så kan jo svare på noen her….

JA, vi har vært veldig fornøyd med Montasje AS som leverandør av massivtre elementene. For det første reddet de oss fra en krise, da Holz 100 gikk konk midt i byggeprosessen vår, men de har også vært utrolig punktlige, hyggelige og effektive. Vi fikk også IGJEN penger etter mengdekontrollen, så kan absolutt anbefalle Montasje AS. (og jeg er ikke sponset)

Ellers var vi veldig fornøyd med vår graver Knut Aarstad og vår byggmester fra 3-T bygg Håvar Melheim, men de har ikke hjemmesider. Elektriker Lysteknikk gjorde også en god jobb. Og vi er veldig fornøyd med vår sentralstøvsuger fra sentralstøvsugerbutikken.

Under byggeprosessen hadde vi rammelån fra BNbank og kontaktperson Ola Garberg. Veldig fornøyd med BN og Ola, men når huset var ferdig var vi så heldige at vi fikk innvilget miljølån fra Cultura bank, og det er markedes desidert beste rente. Så det er fint at det er noen fordeler med å bygge miljøhus 🙂

Jeg har fortsatt ønske om å skrive flere innlegg på bloggen, spesielt siden det nå er et år siden vi flyttet inn, men frem til jeg får tid igjen er det 145 innlegg som kan leses. Bruk kategori – valget i høyre marg.


This entry was posted in Massivtre. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *