Nettbutikker og Takvinduer

Kaotiske tilstander i huset om dagen. Det males, flislegges, vinduslister og gulvlister er på vei opp. Rørleggeren er akkurat ferdig med varmeanlegget i teknisk rom og elektriker er i gang med innspurten… Kjøkkenet har ankommet flatpakket fra IKEA, baderomsinnredning tikker inn fra diverse nettbutikker (vvskupp og badeeksperten), trappen er nesten ferdig, de to siste vinduene har ankommet fra Velfac og vi har fått leieboer fra 1.mars….. Så innflytningsdato nærmer seg – håper vi. En av snekkerne sa her om dagen at på slutten ser det helt bomba ut i huset, også plutselig en dag er det ferdig. Vi håper det stemmer.

Benkeplate satser vi på å bestille her etter at kjøkkenet monteres i helgen, og hvitevarer vil vi bestille her. Vi har sjekket mange nettbutikker, og på bakgrunn av tilbudene de har og tips fra andre blogger, som f.eks. favoritten hardangerliving har vi endt opp med dette.

Har egentlig utrolig mye å skrive om, men liten tid. Så her følger noen bilder av takvinduene som er på vei opp. Har tidligere skrevet et innlegg om takvinduene, men nå jobbes det med vindusisolasjonen og foringene.

Isolasjon festes utenpå massivtre elementene

Isolasjonen dekkes med fuktsperre / vindsperre. Man kan også benytte trefiberisolasjon innvendig i stendervegger og for vinduisolasjon. Vi tenkte på dette litt for sent, og har derfor Glava. Skal skrive et innlegg om dette hvis jeg får tid.

Isolasjon tildekket

Vindusforing av trefiberplater. Her ser man hvor fine massivtreelementene har blitt etter lasering fra Livos. Trefiberplatene skal vi finne en løsning for, slik at de blir mest mulig like massivtreelementene. Vinduslister monteres snart.

Takvindu mer foring

 

 

 


This entry was posted in Innendørs løsninger, Massivtre, Vindu og ytterkledning and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *