Overtagelse med Montasje AS

Overtakelse med Montasje AS er gjennomført. Det var ingen anmerkninger- finishen på vegger og tak er utrolig fin. I vårt hus er det flere spesielle vinkler, og her ser man ekstra bra noen av de gode egenskapene ved massiv tre. Hjørnene ser veldig fine ut, fordi veggene passer perfekt sammen.

Siste faktura fra Montasje er også mottatt, og i motsetningen til mye annet i denne prosessen, skal vi betale flere titusentalls mindre enn ventet……………..  Fordi Monetasje endte opp med å bruke mindre materialer enn de hadde kalkulert inn. Så vi kan ikke gjøre annet enn å anbealle Montasje på det sterkest. De leverer et bra håndverk, de kommer når de sier de skal og du betaler det du skal.

I tillegg fikk vi en veldig fin innflytningsgave. En skulptur fra en tysk kunstner som heter Luise Kôtt-Gârtner. Skulpturen heter “Alt er mulig” og det passer jo bra for vårt prosjekt, siden firma som egentlig skulle levere massivtre elementer til oss gikk konk noen dager før påske, og i september fikk vi satt opp hus.

Montasje As har ny hjemmeside, og her ligger link til vårt prosjekt med mange fine bilder. Eneste som er feil er info om energikilder. Vi bruker ikke bruker elektrisistet til oppvarming av vannbåren varme. Vi bruke bergvarme (Væske-vann varmepumpe) og vi skal heller ikke ha peis. Så det må rettes opp Kay-Uwe 🙂

Bilder under er fra overtakelsen og gaveoverrekkelse

image

image

image

Kay-Uwe fra Montasje og bloggern

 


This entry was posted in Massivtre. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *