Vår massivtreleverandør KONKURS……..

Da alt var klart med leverandører, kommunen, banken og tomtene nesten var ferdig utgravd, fikk vi i stedet for 1. utkast til produksjonstegninger, beskjed om at Holz100 Nordic slo seg selv konkurs i går…. Så vår leveranse i juni må vi se langt etter, men vi er nå sjeleglad for at vi ikke har betalt en krone i forskudd….

Heldigvis har vi med oss noen fantastiske entreprenører som kan mye om massivtre. De har jobbet intenst siden beskjeden kom i går kveld, og har allerede fått inn flere alternative løsninger. Tenk å tilfeldigvis møte på sånne flinke folk!!!!

Nå surfer vi på nettet for å sjekke ut alternativene, og hører på pigger’n til gravemaskinen som deler opp de siste store steinene som skal bort fra tomten. Og er bare sjeleglad for at ingenting er betalt på forskudd. Selv med bankgaranti hadde det tatt lang tid før vi fikk igjen noen penger…

Holz100 er et utrolig bra konsept, og det lever fortsatt via Thoma i Tyskland, men veldig synd for alle som har satset på dette i Norge, og ikke minst jobber med dette i Norge. Synd at ikke nok folk velger disse gode og miljøvennlige produktene..

Nå har vi møtt på de fleste hinder i en byggeprosess.. Skal prøve og samle alle blunderne i et innlegg for å hjelpe andre som skal i gang med prosessen. Fortsettelse følger…


This entry was posted in Massivtre and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *