Vi har flyttet inn :) og gode naboer

Bloggen er lite oppdatert i det siste, fordi all ledig tid går til pakking, flytting og rydding. Vi har nemlig flyttet inn, og har vært veldig glade huseiere en ukes tid. Det er fantastisk å ha et nytt og varmt hus, som bruker lite energi til varmt vann og oppvarming. Vi er veldig fornøyde med Montasje AS og 3-T bygg AS som har levert et hus uten en eneste knirkelyd og hvor alt er i vater. Massivtre har mange fordeler!

Det er mye å skrive om fortsatt, så bloggen fortsetter.

Takk også til gode naboer, fordi vi ikke fikk en eneste naboklage da vi søkte om å få bygge. Og da ryktet gikk om at vi skulle sove første natten i nytt hus, ringte naboen rett over veien på døren og overrakte oss en prosecco. Så det er fint med gode naboer! Vi får prøve og huske på å være en god nabo vi også 🙂 

Små gleder fra gode naboer 🙂


This entry was posted in Massivtre. Bookmark the permalink.

One Response to Vi har flyttet inn :) og gode naboer

  1. Kay-Uwe Grieger says:

    Å ta valget om å bygge hus i massivtre er ikke enkelt, og det viser til at du er en person som ikke er redd for å gå imot strømmen eller å ta i et tak selv. Vi vet av erfaring at det ikke alltid er like lett å finne lokale håndverkere, entreprenører eller arkitekter som er åpne for nye løsninger, men dette er noe som kommer seg mer og mer på markedet. Og selv om byggeprosessen ikke alltid er like enkel, så ordner vi problemet på kortest og best mulig måte. Det er ikke bare ”plankekjøring” hele veien å bygge et hus i massivtre, men man får så mye mer igjen når det er ferdig! Vi vil derfor takke dere for samarbeidet og får at dere har stolt på oss – dere er tøffe!
    Med vennlig hilsen!
    Montasje AS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *