Sentralstøvsuger

Vi skal ha sentralstøvsuger, fordi det er enkelt og utrolig bra for innemiljøet. I tillegg kan man ha smuleskuff eller feieluke, og som småbarnsmor gleder jeg meg daglig til vi snart har et kjøkken med denne installasjonen. Vi har valgt å bestille produktet fra Sentralstøvsugerbutikken i Grimstad.

Første innlegg om sentralstøvsuger er klart:

Hva må man tenke på når man bestiller

Hoveddel sentralstøvsuger

 

Montere rør til sentralstøvsugeren selv

Min morfar er 92 år, og har i alle år hatt sentralstøvsuger. Han er en slags Petter Smart med mange selvlagde ideer i huset sitt. På bildet under kan du se løsningen hans for sentralstøvsugerslangen. Funker veldig bra.

Her snurres slangen rundt når den ikke er i bruk

 

 

 

 

 

 

 

 


Sentralstøvsuger på byggeplassen

Her om dagen mottok vi siste leveranse fra Sentralstøvsugerbutikken. Vi skal selv legge rørene til denne smarte installasjonen – slik at vi i fremtiden får et hus som faktisk fjerner støvet når vi støvsuger.

Modellen som vi fikk tilsendt ble bestemt av gutta i sentralstøvsugerbutikken etter at jeg sendte over tegninger av huset, med antall m2. Veldig enkelt og greit.

Cyclovac sentralstøvsuger

Posted in Sentralstøvsuger | Tagged | Leave a comment

Bestille sentralstøvsuger

Har nå mottatt sentralstøvsugerrør- etter bestilling av et komplett sentralstøvsugersystem på nettbutikken www.sentralstovsugerbutikken.no

Grunnen til ønske om sentralstøvsuger er inneklima. Alt støv samles i hoveddelen som står i kjelleren, og utluften blåses ut av huset. En vanlig støvsuger blåser luft ut i rommet du støvsuger. Nyere støvsugere har filtre med diverse teknologier for å hindre at støv blåses rett ut igjen, men jeg har mer tro på et sentralstøvsugersystem. Ikke bråker det når man støvsuger heller.

La merke til sentralstøvsugerbutikken for noen år siden, og etter å ha kontaktet de er jeg veldig fornøyd med servicen. Tiden var nå inne til å få tak i noen rør, og dermed fikk jeg tilsendt en rørpakke i posten – som inneholder dette. Jeg har bestilt rørpakken for 3 uttak, slik at jeg har et uttak i hver etasje + kjeller. I tillegg skal jeg ha feieluke på kjøkkenet og wally flex på vaskerom/ gang så det blir veldig enkelt å støvsuge raskt på stedene hvor det dannes mest smuss. Ekstra røravgreninger til disse to installasjonene var derfor med i rørpakken.

I neste uke starter rørlegger og elektriker med videre innendørsarbeider, og derfor er den fordel å få lagt inn sentralstøvsugerrørene samtidig.

 

 

Posted in Miljø og inneklima, Sentralstøvsuger | Tagged | Leave a comment